Линчуват Александра, че не е с Виктор ,,Eргенът“: Фъфлеща и проста, отврат!

виктор-1280x720

Александра Гърдева си направи безплатен пиар и това не се хареса на хората, пише kliuki.bg.

Хипнотерапевтката Александра Гърдева изгуби голяма част от феновете си, след като се оказа, че в продължение на 3 седмици ги е заблуждавала, че е гадже с Виктор Стоянов. Вчера в Инстаграм профила си тя сама призна с видео, че с Ергенът са само приятели.

Това обаче никак не е хареса на почитателите на предаването, които се почувстваха измамени. Доста време Алекс и Виктор отказваха коментар на темата, с което засилваха подозренията, че са двойка.

Оказа се обаче, че явно така са поддържали интереса към себе си след шоуто и всичко е било чист пиар. Това подразни зрителите и основните критики са към Алекс, тъй като тя с усмивка обяви, че той й е само приятел.

„Александра беше отврат. Фъфлеща и проста.. само се натискаха за пред публиката“, пише Радост К.

Наскоро излезе информация, че Виктор е бил обвързан още по време на снимките на „Ергенът“, което още повече разгневи феновете, които се почувстваха напълно измамени.

Оказа се, че това предаване е било използвано от повечето участници като трамплин към славата и парите, а не като начин да си намерят половинка. Виктория Капитонова и Виктор Стоянов даже не са опитали да станат гаджета, а във финала той изприказва един куп мили думи по неин адрес и как иска да я опознае.

Всичко това не се хареса на зрителите, които още отсега прогнозират, че вторият сезон на „Ергенът“ няма да е толкова гледан, защото хората вече са наясно, че това шоу помага за придобиване на слава, а не за намиране на любов, каквато уж трябва да е целта му.