Само в 7DniSofia.bg

Ексклузивно! Кайседо е поставил ултиматум на ЦСКА, сериозен проблем виси над ,,червените“

кайседо

Звездата на ЦСКА – София Жорди Кайседо е поставил ултиматум на ръководството на на клуба да го трансферира, съобщава авторитетният вестник „Сабах“. Заплатата от 1 милион евро, която Бешикташ предлага на еквадореца, очевидно ще го накара да прибегне до всички възможни мерки, смятат комшиите. ЦСКА – София иска да получи 5,5 милиона евро за нападателя си, но проблемът е, че турците искат да платят тази сума на четири транша, докато „червените“ си търсят парите наведнъж.

Собствениците на ЦСКА – София дори са готови да приемат по-малка сума по сделката, стига всичко да бъде платено при трансфера. Проблемът е, че „червените“ имат забрана от ФИФА за нови играчи, ако не платят дълг в размер на 700 хил. евро.

Агентът на Кайседо Ернан Бенато също прави всичко възможно за осъществяване на сделката. Той дори е предложил свои клиенти на ръководството на ЦСКА – София. Роденият в Буенос Айрес мениджър е бил уведомен на кои постове клубът търси нови играчи и е извадил имена, с които той и агенцията му работят. Става дума основно за офанзивни футболисти, предвид предстоящата продажба на Кайседо. Бенато има дълбоки връзки на бразилския пазар, тъй като е живял дълги години в Рио де Жанейро, Салвадор Баия, Форталеза и Манус, а понастоящим той и семейството му пребивават в Маями, Флорида. Вчера Бенато отново потегли към Европа, като дестинацията му бе Испания, но със сигурност летният трансферн прозорец ще го задържи дълго на Стария континент.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории