Само в 7DniSofia.bg

Каракачанов за палежа в Битоля: Грозно! Ужасно! Репресия над българите в Македония за пореден път!

articles__6687e4ec5dd4d662c5259a59c7cbba0f

Грозно! Ужасно! Репресия над българите в Македония за пореден път! Културен центар Иван Михайлов – Битоля бе опожарен!

А преди 2 месеца, когато бях на откриването на клуба, посъветвах премиера Петков да не чете от предварително написаните си речи, а да следи за езика на омразата спрямо българите…

Ето го, нагледно.. това е то – лицето на езика на омразата спрямо българщината. Този език на #омразата, срещу който се борим.

В момента министър Генчовска е в Скопие за среща с външния министър на РСМ Буяр Османи. Най-добре след този инцидент Генчовска да заяви на Османи, че разговорите приключиха и от българска страна ще продължат тогава, когато има истинска реална промяна относно езика на омразата, промяна в учебниците по история, признаване на българите в Конституцията на Македония. Разговорите са безсмислени, докато не се изпълнят условията на #България.

Всеки един напън или опит да се заобиколи българския интерес, за да се започнат преговори до края на юни, ще бъде национален предател. А ако министър-председателят Кирил Петков иска да предаде българския интерес в Македония, в условията на тези „добросъседски отношения“, ще съжалява и ще срещне яростния отпор на всички онези над 80% българи, които не искат да бъде предаден интересът ни в #Македония.

А до тогава няма смисъл да си губим времето да говорим, докато в РСМ се води старата антибългарска политика.

От Фейсбук профила на Красимир Каракачанов, ВМРОЗа нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории