Той разкри плана на Василев: Борисов първи в Черния списък, отнемане субсидията на ГЕРБ

бойко борисов 1

Законът за Черния списък на Петков и Василев е опит за политическа разправа с парламентарната опозиция като след 9 септември 1944 г.

Моментът не е случаен, всички социологически агенции дават победа на на неизбежните предсрочни избори.

Борисов ще бъде вкаран в Черния списък и понеже е лидер на ГЕРБ, на партията ще бъде отнета държавната субсидия.

Проф. Киров правилно нарече тази небивала идиотщина фашизъм. Аз бих добавил и комунизъм, защото партията на Петков и Василев се идентифицира като държавна. Конституцията обаче изрично забранява това с чл. 11. Всъщност ПП става противоконституционно партия и подлежи на забрана от Конституционния съд.

Откъде имат куража за това безумие и нахалството да нарушат над 20 разпоредби на Конституцията?

Ами от това, че са партизани на Сорос и „Америка за България“, а Байдън ни определи Канадеца за премиер. Американски гръб имат хората, ама на половин Америка, че другата половина е на Тръмп, а на 20 май в Будапеща той размаха пръст на подобни изпълнения.

Кирчо и Кокорчо вече ни вкарват в национална катастрофа. Възможно е и във война да ни вкарат, която според велик ум като Кисинджър в словото му в Давос изглежда неизбежна. Търсят се ахмаци да направят провокация и да запалят клечката. България може да се окаже най-удобна. Оттук и там ни подхвърлят, че сме лидери в Европа.

Ами лидери сме: в ГЛУПОСТТА, украинските великденски яйца, лъжите, ИЗЛАГАЦИЯТА при Папата и баш лидери в раболепието и ДУПЕДАВЩИНАТА.

Долу убийците на българската демокрация!

Бившият конституционен съдия Георги Марков