„Възраждане“: Писахме на премиера да отговори! Катрин кацна в София да й продадем Македония

костадин костадинов

Българското правителство в лицето на неговия председател е подготвило решение, с което да пусне РСМ за преговорния процес. Катрин Донтфри внезапно дойде затова в България. Затова и е искането за КСНС. Остава само да разберем каква ще е формулировката за започване на преговорния процес, каза Костадин Костадинов от Възраждане.

Пращаме писмо до премиера, за да потвърди или отрече тази информация. Този ход е не на цялато правителство, защото там има разлом. Ако това бъде потвърдено, от Възраждане няма да го оставим това национално предателство без реакция.

Правителството играе като камикадзе, за да въведе европо и пусне РС Македония под натиск от САЩ, каза Костадин Костадинов.

Европейската комисия не може да даде гаранции за това, че РСМ ще изпълни нашите искания. Няма как да стане. Това ще е поредното национално предателство на този кабинет. Не може да се говори за българско малцинство, става дума за един народ, подчерта Костадин Костадинов.

Нацистки практики и закони е предлагането от Асен Василев, това е фашистки закон. Това е законодателство в Нюрнбергските постановки. Ако го направят, 6 от партиите в парламента трябва да спрат да получават субсидии. Ние ще го използваме този закон срещу тях, ако го приемат, каза Костадинов.