На наш музикант му писна и попита народа: Чувствате ли се оправени в оргията на Киро и Асен?

кирил петков

Правителството на Киро е зле организирана оргия, назначена да управлява. Чувствате ли се оправени!?

Правителството на Киро, който бе инсталиран отвън за премиер, е зле организирана оргия от целия спектър на сексуалността , прокламирайки я за нормалност. Че се оправят помежду си никого нямаше да го интересува, докато не започнахме ние да се чувстваме като изнасилени!

Тези хора явно не разбират, че народа при всяка поява на Киро изразява мнението си с призиви и обръщения като: „Оставка“, „мошеници“, „не ви искаме“, „Киро тъпото“, „Киро Простото “ и други.

Дори и снежните топки и яйцата, хвърлени по главата му също доказват отношението към него и потвърждават народната любов.

Дошъл с престъпление на власт и нарушил Конституцията, сега управлява МС и нашите съдби. С близката до сърцето му Лена Бориславова, с бясната от близостта им канадска гражданка, с Асен Василев, който вижда шефа на НАП като Аполон и даде културата на скъпо до сърцето му момче, което прибягва до забранени субстанции, за да го понесе.

Всеки изминал ден този сбирщайн е пагубен за България. Оказва се, че престъпника е и извратен. Оставка и народен съд заради щетите, нанесени от националните предатели, изнасилили един цял народ!

И, ако иска уважение само заради поста си, ясно изразявам моето неуважение към престъпник, чието място е в затвора, завзел властта чрез престъпление!

Бъдете бдителни! Скоро ще бяга.

От Фейсбук профила на музиканта Кристиян Коев