Киро е патология! Оказа се, че този измамник не е учил в училището, в което се снима на 24-ти май

payimage-534798

Кирил Петков се забърка в поредна лъжа, свързана с и без това тъмната му биография.

Днешния премиер никога не е бил ученик в столичното 7-о СУ „Св. Седмочисленици“, както обяви самият той навръх 24 май пред сегашните ученици в него, а в 133-о „А. С. Пушкин“, известно като руското училище.

Това разкри пред ПИК неговият близък роднин, кумец и чичо отец Георги Ганчев, главен викарий на Българската старокатолическа църква.

В 133 СОУ „А. С. Пушкин“ е учил и баща му Петко Петков, но до 7 клас, след което завършил средното си образование в 7-о СО „Св. Седмочисленици“.

Самият Кирил Петков пък никога не е припарвал до 7-о СУ, а се е обучавал от 1-и до 7-и клас в руското училище „А. С. Пушкин“. След това е заминал за Канада с родителите си, където баща му Петко Петков е пребивавал още от 1988 г., както отец Георги съобщи в края на март.

И двете училища се намират на столичната ул. „Шишман“, където в момента живее Кирил Петков със семейството си. Всъщност обитаваното от него жилище над книжарница „Милениум“ на „Шишман“ 18 е на баща му.

Навръх 24 май рано сутринта Кирил Петков се изтърси в 7-о СОУ „Св. Седмочисленици“ на среща с ученици и заразказва колко зле се справял с руския език, като получавал двойки по този предмет. Изявленията му точно в тази посока веднага предизвикаха коментари, че Просто Киро се опитва да се изкара дисидент, който мрази всичко руско още от малък, за да се сложи на един от родителите си във властта – американската посланичка Херо Мустафа, както и на американците, чието благоволение се опитва да спечели покрай войната на Русия в Украйна.

Въпреки това е съмнително какъв руски език е учил Кирил Петков в 7-о СУ, при положение че роденият през 1980 г. е тръгнал на училище през 1987 г. и би трябвало да е пребивавал там до 1992 г., когато заминава за Канада. В началния курс на обучение до 4. клас в българските училище руски език не се изучаваше. След промените през 1989 г. отпадна и задължителното му изучаване в гимназиалния курс.

Тъй че не е ясно кога точно Просто Киро е получавал двойки по руски, освен ако не се е обучавал още от първи клас в руското училище „А. С. Пушкин“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории