Правителството готви ново предателство! Бесни депутати искат оставка на кабинета и възмездие

заседание кирил петков

„Възраждане“ иска оставка на националните предатели от правителството „Петков“ и съдебно възмездие. Такава декларация прочете от трибуната в Народното събрание председателят на партията Костадин Костадинов, като подчерта, че така българският народ не е мамен и лъган в продължение на 30 години.

Политиците от ПП „Продължаваме промяната“ готвят поредното предателство. Готвят плана за приемане на еврото. 10 милиона ще се дадат на рекламна агенция, докато българският народ е лъган и мамен. Лъжат ни, че ще станем по-богати от еврото, но ще станем по-бедни. Лъжат ни за газа и плащането му в рубли. Това е поредно политическо предателство. Предателство е, че златният ни резерв е в английска банка. Това е под давление на чужди, американски дипломати, каза Костадин Костадинов в декларация от „Възраждане“.

Срамно е така да се унижава така българският народ. Подложени сме и на натиск за приемането на РС Македония в ЕС. Правителството ни се държи като слугинаж, а слугите никой не ги уважава.

Национални предатели са тези, които твърдят, че чуждите бази и войски у нас, а не българската войска ще ни пази, тези, които налагат общностните над националните интереси, тези които ни тласкат към война, каза още Костадинов.

Затова правителството трябва да подаде оставка, а националните предатели да понесат отговорност за вината си.