Само в 7DniSofia.bg

Скандал! Милтенова скочи на Дeдо Еконтий: Оставка за оставка! Даваме го на прокуратурата

николай събев

Оставка за оставка. Това заяви Магдалена Милтенова, председател на Конфедерацията на автобусните превозвачи. Повод за думите й е твърдението на транспортния министър пред 120 минути“, който заяви, че превозвачите са използвани. Той ги нарече хора, които нямат интерес България да бъде независима от руските енергоносители“.

„Ще подам сигнал в прокуратурата срещу транспортния министър Николай Събев в прокуратурата за набеждаване“, категорична бе Милтенова.

„В момента има много голямо напрежение. Защото един диалог, който трябваше да се води професионално, мина през опитите да бъде политизиран, след това премина в едно ниво на лични отношения, което е абсолютно недопустимо Аз предлагам да се върнем към професионалния диалог, защото всичко останало е излишно да бъде коментирано“, допълни тя пред Би Ти Ви.

„Протестите ни са с изцяло икономически характер. Единственото, което мога да коментирам е, че в началото на протестите ни казаха, че сме приближени на ГЕРБ, а сега сме на Путин. Може би ще бъдем приближени и към „Третата планета“ слез време… Исканията ни са същите както в началото“, каза още Милтенова.

Тя призова разговорите между превозвачите и властта да се върне към професионалния диалог.

„В момента подготвяме законови промени за Народното събрание, които да осигурят възможност да бъде регулирана цената на електроенергията“, каза Добрин Иванов изпълнителен директор на АИКБ.

Той допълни, че преговорите между правителството и бизнеса трябва да бъдат между легитимните представители.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории