Само в 7DniSofia.bg

Сензационно! ГЕРБ призова Мирослав Иванов да си подаде оставката като зам.-председател на НС

payimage-531644

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова призова депутатът от ПП Мирослав Иванов да си подаде оставката като заместник-председател на НС, след като взе думата на опозицията и в нарушение на Правилника за работа на Народното събрание по време на парламентарен контрол даде почивка на депутатите за 20 минути, „за да се охладят страстите“.

„Без повод отнехте думата на опозицията. Последния път колега ви връчи таблетка валериан. Сега може би имате нужда от това, а и да освободите трибуната, за да се заеме от друг с по-голяма чуваемост към опозицията. Призовавам ви да отстъпите председателското място, например, на г-н Атанас Атанасов от ДБ и считам, че той по-добре ще ръководи пленарното заседание, защото е доказал през годините, че може да чува какво говори опозицията. Моля ви настоятелно освободете място пръв сред равни и заседанието да продължи с някой, който може да владее залата. Нашата група ще започне диалог за отстраняването ви, вие нямате място на тази трибуна“, посочи Атанасова.

В отговор Мирослав Иванов изтъкна, че прилага един аршин към всички.

„Спазвам правилника и правилата. Започвайте диалог с когото искате. Няма да си подам оставката, защото няма основание затова“, смята Иванов.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории