Какво се случва?! Мръсна гавра с хората в сърцето на София!

софия

Позорното чиновническо тъпоумие ражда само едно – гавра с беззащитните и изстрадали български граждани. БЛИЦ стана свидетел от първо лице на безумно решение на столичната община Оборище, което се допълва от лешоядите от Центъра за градска мобилност.
В жертви на малоумния произвол се превърнаха живеещите на улица „Чумерна“, близо до Софийската математическа гимназия.

В понеделник, след обилните празници, по сградите бяха разлепени съобщения, че се готви ремонт на тръба, който ще продължи до 22 май, т.е. рекордните 13 дни.

Половин месец ремонт на няколко тръби!? Какво е това, ако не подигравка с хората.

Но явно безумията на чиновниците от Оборище и Центъра за градска мобилност не стигат дотук.

Първата подигравка идва с долнопробния мързел на работниците, които след няколко часа къртене се отдадоха на почивка. Както личи от снимките, които са правени преди броени минути, работниците са абдикирали от изкопите и са си били камшика.

Но в това време са долетели лешоядите от Центъра за градска мобилност. Башибозуците с жълти жилетки моментално използваха, че няколко коли на живеещи по улица „Чумерна“ са паркирали, защото не могат да влязат в дворовете си, и са им забили скоби.

Какво друго освен малоумие е да наказваш хора, които няма как да се доберат до вътрешните си паркинги?

Цели 20 минути им трябват на търтеите от ЦГМ, за да лапнат 30 лева и да свалят една елементарна скоба, която са сложили на хора, които заради ремонта няма къде да паркират…

Защо тъпанарите, на които плащаме от нашите данъци, ни се надсмиват?

Докато ще търпим безумията, които се изсипват върху гърбовете ни?

Тези въпроси си задават българските данъкоплатци, докато чакат от ЦГМ да освободят автомобилите им срещу 30 лева.

Крайно време е мързеливите охлюви от община Оборище да си дадат сметка, че нервите на гражданите скоро ще се скъсат и тогава ще стане страшно!

Отделен е въпросът, че огромният брой почивни дни се отразява изключително тежко върху българската икономика и не води до висока производителност, а до безделие.

Не на последно място е и обстоятелството, че София не предлага никакви забавления на своите граждани и гости, които в толкова много празнични дни нямат друга алтернатива освен да се напият и да преядат. Но първенци в това отношение са охлювите от община Оборище, която се ръководи от лицето с мазна усмивка Николай Александров.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории