Само в 7DniSofia.bg

Страшна издънка на Анелия в „Капките“! Такъв гаф родната телевизия не е виждала

Анелия~01

Фолк звездата Анелия стана за смях по време на полуфинала на „Като две капки вода“. Чалга фурията сътвори чудовищен скандал, какъвто досега не се е случва в родна телевизия, предава Шоу Блиц.

Певицата се оплете като „пиле в калчище“, опита се тактично да се измъкне от възникналата ситуация, но Димитър Рачков не й позволи и я накара да потъне вдън земя от срам.

На полуфинала на шоуто за имитации Анелия влезе в обувките на голямата народна певица Стефка Съботинова, а на сцената с нея излезе още един музикант. Водещите подтикнаха Анелия да го представи, но тя заяви само, че това е неин колега и приятел. Да, ама не.

Оказа се, че Анелия дори не знае името му. Певицата беше забравила името на Тихомир Христов, но поясни, че е трябвало на негово място да бъде друг музикант, но в последния момент се наложила смяната.

„Малко неудобно се получи, Тишо, извинявай. За първи път работим с него, много екстремно се получи“, оправда се Анелия през зрителите и жури. Те пък от своя страна не бяха удовлетворени от изпълнението на тази велика фолклорна песен и я попариха с вота си.

Анелия не успя да се класира на финал, където отидоха Александър Сано, Краси Радков, Дарин Ангелов и Крисия.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории