Гаджето на Папи Ханс: В НАТФИЗ ни преподават лъжи! Всички сме прецакани!

папи и сара

Новоизгряващата кинозвезда и модел Сара Драгулева, която е гадже на певеца Константин Трендафилов-Папи Ханс, скочи на големия театрал проф. Здравко Митков, обвинявайки го в невежество и грешен подход на преподаване, съобщава „Галерия“.

Русокосата хубавица, която следва в НАТФИ3, изрази категоричната си позиция, че е разочарована от остарелите методи на обучение и отношението на ръководителите към студентите, повечето от които вече нямат амбиция да се развиват в сферата на изкуството.

Попитана от почитателите си в социалните мрежи как намира обучението на професора, Сара пише краткото „излишно“. А по-късно уточнява: „то няма как о да смятам за полезно“. Недоволството й, изразено в остри коментари, не остана незабелязано и актрисата сподели причините за мнението си.

„Качеството на всичко е много ниско, преподава се по остарели модели. Повечето преподаватели са способни да те откажат от това да станеш актьор, вместо да те запалят още повече. За четири години, две от които си там седем дни в седмицата по дванадесет часа, можеш да се развиеш в някоя професия, а не след четири години да се чудиш, в кой бар да се научиш да носиш табла.