Само в 7DniSofia.bg

В „Левски“ става горещо: Сираков сдава акциите на 24 май

наско сираков

Наско Сираков трябва да произнесе нова пламенна реч, свързана със собствеността на клуба, като това отново ще е на 24 май и отново ще е на Могилката. Именно на тази дата преди година легендата на клуба се просълзи и обяви, че Левски скоро ще има нов собственик, който ще налее милиони долари в клуба. По-късно се разбра, че става дума за англичанина Джо Диксън. Преговорите между двете страни обаче завършиха с крах.

Сега идеята е коренно различна и се казва „Левски на левскарите“. Учредяването на сдружението, чийто идеолог е Станимир Стоилов, трябва да стане днес, а по-късно да излезе и регистрацията. Целта бе обявена неколкократно – Сираков да сдаде акциите на привържениците. Датата 4 май не е избрана случайно, това е рождението на Георги Аспарухов, а на 24 май пък е основан клубът, разкриват колегите от Тема спорт.

Целта е Сираков да остане пазител на акциите, както сам се изразява, но и на хартия те да са в ръцете на левскарите. Ще бъде обявено и как точно ще става членуването в „Левски на левскарите“ и как точно ще се гласува и избира всеки следващ президент на клуба. Самият Сираков обясни, че около 30 процента от неговите акции могат да преминат в друга собственост само с изричното съгласие на Константин Папазов.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории