Нидал Алгафари: Радев ще яхне съветска бракма, ако московското ръководство ни прати солдатите си

нидал алгафари

Приятели,

представям си, ей така, хипотетично, московското ръководство на Русия да изпрати на военна разходка солдатите си в Република България.

Вероятно, държавният ни глава ще облече военната си униформа. Ще яхне съветската летателна бракма неизпратена преди в Украйна и лично ще даде пример, като изстреля няколко ракетки по жилищни блокове, където ще се съпротивляват неприемащите нова руска окупация.

След личния си почин в мироопазването ще навлече парадния си костюм, ще закичи на ревера си двата трибагреника, а спътницата в живота му ще нахлузи бяло боне, синьо костюмче и червени обувчици и хванати за ръце ще постоят няколко часа в очакване, дали руската бронирана лимузина с двигател на „Порше“ ще спре да ги удостои с внимание.

След това, този ярък миролюбец, самата майка Тереза на Балканите, ще даде импровизиран брифинг за медиите в които ще помоли западните страни да не изпращат нищо за България, защото така само ще увеличат агонията на българския народ.

Даже, за да изпъкне още повече в очакване на орден от Русия, може пред медиите да утрепа с лопата няколко ловджии нарамили пушки и да ги обвини, че са част от фашистко движение.

Около него и първата ни дама, ще плачат в умиление стари комунисти и с комсомолски ентусиазъм ще веят червени знамена в едно с руските. Ще пеят частушки и ще се радват на поредното ни „освобождение“.

Посланичката на Русия ще прикляква и подскача в ритъмен казачок, а строени чавдарчета и пионерчета ще рапортуват пред новите набързо построени мемориали и паметници. Чиновници от президентската институцията ще тичат от студио в студио, ще вадят пришити с червена връв, червени карти от вътрешните си джобове и ще разказват как дълги години са работили в името на руското мироопазване.

Само ей така си го представих. Малко ми е мъглява представата, кои други миролюбци ще са гушнали по едно букетче и ще чакат да се срещнат погледите им с този на посланичката и да им намигват съпричастно, да не би да забрави, какво са направили те за световния руски мир.

от фейсбук профила на Нидал Алгафари


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории