Станислав Балабанов от Украйна: Тук е адът, притихнал ад

Станислав Балабанов

Намираме се в притихналия ад, аз така го определям, защото под нас са погребани хора като нас, човешки съдби, които не са си представяли, че това може да се случи в 21 век. Това са хора, които са родени тук, възпитавани тук, които са се образовали, които са развивали собствено бизнес, който наблюдавам с очите си как е унищожен. Наистина притихнал ад, за съжаление, за държава, която е част от Европа.

Това заяви от Украйна Станислав Балабанов от „Има такъв народ”, който е част от българската делегация, която е на посещение в страната.

„Това е недопустимо и трябва да го виждат колкото се може повече хора за да осъзнаят, че няма нищо по-скъпо от чистата човешка душа, която за съжаление, виждаме как плаща в този момент“, каза още Балабанов, предаде Dariknews.bg.

На въпрос дали в пленарната зала „Има такъв народ” ще подкрепи военната помощ за Украйна под формата на оръжия, Балабанов отговори:

„В пленарната зала аз винаги съм призовавал за единна позиция, колкото по-голямо е мнозинството, толкова по-добре. Тук не трябва да се делим на коалиционни партньори и на опозиция, тук трябва да имаме единна позиция и се надявам каквото и да реши пленарната зала, да е с максимално много мнозинство“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории