Само в 7DniSofia.bg

Бориславова: Всички коалиционни партньори се държат като в детска градина

articles__dffa4f022812d2656024fae0b5b13545

Съветничката на Петков оправда грешките с другите в коалицията, които не са „пораснали“

Коалиция или „детска градина“ управлява България? Второто, според началника на кабинета на премиера Лена Бориславова. Под пост в социалните мрежи с критики защо вместо държавна помощ, най-овластеният човек в държавата Кирил Петков започва ДМС кампания, съветничката му прехвърля цялата отговорност на другите в коалицията.

Тя обижда БСП, ДБ и ИТН, че не са пораснали и се държат като в детска градина. Затова ПП трябвало да ги координира, въпреки че отстрани е грозно.

Коментарът на Бориславова, която от снощи е активна под различни постове в социалните мрежи и отговаря на критиците на действията им, се споделя във Фейсбук. Вместо коалиционните партньори, които съветничката на Кирил Петков обижда, темата коментира председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

„Госпожице Бориславова, коалиционните Ви партньори са Корнелия Нинова, Станислав Трифонов, Христо Иванов, Атанас Атанасов. Ясно е, че всеки от тях капризничи и „тропа с краче“, но не е сериозно Вие да им давате оценка. Все пак… Нинова е лидер на 140-годишна партия и не сте ѝ на „техноимпексите“, на Слави не сте му на „концертите“, на Атанасов на „разработките“, на Иванов на „промените в Конституцията“. Г-це Бориславова, първата оставка трябва да е Вашата, а ако гореизброените не я поискат, то „детската Ви градина“ би се оказала яслена група, която се кара за кофички в пясъчник, но не разбира що е то управление на държава“, пише Атанасова.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории