Бодибилдърът Антон Антонов: На мъже започна да им се плаща да спят с други мъже

Антон Антонов

Бодибилдърът Антон Антонов е сред властелините на столицата. Здравенякът слага в малкия си джоб много супер модели и манекени. Хубавецът се бунтува срещу фалша в живота и сече с гилотината лицемерите в съвременното общество.

„Липсва ми това да вярвам в хората. Ужасно трудно е да знаеш, че не можеш да се довериш на никого. Като бях дете вярвах в доброто, в приятелите, в жените, в това, че никой няма да те предаде и забие нож в гърба. Това с годините се промени“, тъгува Антон.

35-годишният мъж разказва, че е от метросексуалните мъже. Впечатлява със завидна визия. Нашарен е от глава до пети. Има авангарден стил и не робува на хорското мнение.

„За метросексуалността съм, но има граница, която не трябва да се прескача. Обичам да съм спретнат, това е вътрешно усещане. Някога съм си лакирал и ноктите. Правих си маникюр с черен лак. Кой какво ще каже – не ме интересува, бих им показал среден пръст“, обръща се към хейтърите той.

„Това си е мой избор – дали ще си скубя веждите, оформям брадата, бръсна гърдите, краката, ръцете“, подчертава мачото. На въпроса къде изчезнаха истинските мъже Антон стреля в целта и с болка разкрива: „Продадоха се! На масата мъже започна да им се плаща да спят с други мъже, което е абсурдно. Пъчиш мускули в дискотеката и след това отиваш и си лягаш с някого за 200 лв. Не е мъжко, не е достойно. Предпочитам да бъда гол, бос, гладен, жаден, но не да се продам като парче месо“, категоричен е той в онлайн предаването „25-ият“ час.

Антон не крие, че е получавал предложения за секс срещу пари и от жени, и от мъже, които обаче мигновено е отказвал. „Не е моето, не мога да се продам“, казва той.

„Всичко е фалш. Мъжете се продават за пари, жените се продават, всеки се прави на много на оборотен, но зад Инстаграм профила всеки е нещастен, а в същото време демонстрира страхотен начин на живот“, гневи се Антон.

И въпреки че има много участия във видеоклипове и реклами Антон бяга от хайлайф средите и отношения. „Много е напрягащо. Всичко там е страшна клюкарщина. Усмихват ти се и в същото време те плюят. Бягам колкото се може по-далече…“, казва столичният плейбой. Антон Антонов коментира открито и конкурсите за красота, в които никога няма да го видите.

„И това е пълна измама. Или трябва да си платиш победата, или да си легнеш с някого. Аз няма да си легна с никого, пари за такова нещо, никога няма да дам“, твърд е хубавецът.

Татуираният здравеняк е фен на живота извън рамката. Харесва всичко нестандартно и неклиширано. „Обичам кошмари, ужаси. Самото чувство от страха“, признава той и издава, че съжителства с… покойници (до дома му има гробище – бел. ред.) Младият сексимвол е без гадже и сърцето му е свободно, защото трудно се доверява на жените.

„Всяка втора е проститутка или си ляга с някого за пари. Компаньонка, държанка… Нещата са много зле“, откровено заключва мъжът с тяло на Аполон.

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории