Борисов към ДБ: Ице, какво мигате с Атанасов с мигличките зад гърба на Кулеба

Image 3ж

Бившият премиер Бойко Борисов се възмути от позицията на ДБ и другите в коалицията, като ги упрекна, че нямат кураж и мъжество, а лицемерят за решенията за военна помощ за Украйна. Лидерът на ГЕРБ иронизира властта и за това, че депутатите си взеха 10 дни ваканция и са отпрашили със скъпите беемвета, вместо да решават важните теми.

Защо днес не влезе в парламента нито едно от предложенията – нито на ПП, нито на ДБ за военната помощ?, попита Борисов на брифинг в централата на ГЕРБ.

Христо който беше наричан безгръбначен, наведен, твърди, че нямало да преживеят поредното натикване под килима на тази тема. Как няма да приемете, гн Иванов?

В същото време тия хубавци си гласуваха 10 дена ваканция и си заминаха, отсъди експремиерът.

Не включиха нито офшорките, нито Украйна, нито тока, нито каквито и да е цени. Отидоха да си починат с нови Беемвета 7-ма серия, вместо да ходят пеша. За три месеца вече и джипките не им харесват, станаха на 15 години, ядоса се Борисов.

Дали имаме управление на снишаване? Точно такива сте, бе Ице. Нямате лидер, човек, който да носи отговорност, ами той се гъне под килима и над килима, изригна Борисов.

Първият, който нарече Путин агресор бях аз. Няма как да наричаш по друг начин човек, който напада с танкове и загиват цивилни. Това е агресия. Какво мигате хРисто и Атанасов там с мигличките, скрити зад гърба на Кулеба. Що стоите, що се унижавате? Нали нашите партии, тия със синьо са на евроатлантическите ценности, припомни Борисов.

Г-жа Нинова е много по-мъж, тя на 10.04 е казала – няма да се подпиша за оръжие за Украйна, ако искат да ме сменя Докато Христо търси коалиционни съвети. Абе, Ице, нали нямаше коалиция? Маджуна си го дадохте с 50% плащане на договори.