Само в 7DniSofia.bg

Иван Портних шамароса харвардците: ПП залива медийното пространство с лъжи, за да се скрият срамни истини

Иван Портних

Добро утро, Варна!

От спешния брифинг на областния управител и от есето, разпространено до медиите от ПП, стана ясно, че това са поредните лъжи, с които се залива медийното пространство, за да скрият срамни истини!

Типично в стила на „Продължаваме Промяната“!

Трудно разбираема е логиката, с която областният управител бодро навързва скандалите с кораб „Царевна“ и бюджета на Варна!

Още по-безумно звучат обвиненията, че ГЕРБ пратили потеря, за да организира операция „Респект“ срещу него!?!? Интересно къде е МВР-то на Рашков тогава

Респект за чувството за хумор, ако това е търсения ефект. Иначе звучи дебилно, а в ПП дебили няма, нали?
За тяхно улеснение и за да няма повече импровизации, нека обобщя:

1.Варна ще има отличен бюджет, с който ще работим, въпреки финансовия бойкот на града от правителството! Предстои да видим дали и областният управител ще се включи в натиска срещу Варна, като върне или оспори бюджета!

2.Истината за кораб “ Царевна“ ще стане ясна, независимо кой какво крие и какви срамни пиар акции си прави на гърба на моряците! И не само върху тях.

3.Нека всеки си върши работата, защото хората очакват от нас резултати. Местните избори са далеч, затова загряващите на тъч линията нека внимават да не им бият дузпата авансово.

И това не е заплаха. Съвет е

P.S. Областният управител така и не отговори на въпроса за екокатастрофата с кораба Вера Су и какво се случва с азотния тор

Хубав, успешен и усмихнат ден на всички!За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории