Само в 7DniSofia.bg

Чистка! Корнелия Нинова се развихри: Измете цялото ръководство на БСП-Пловдив

корнелия нинова

Корнелия Нинова продължава чистката в партията. Този път взе главата на цялото ръководството на БСП-Пловдив, съобщава Телеграф.

Новината за смяманата дойде от депутата Иван Петков. „На заседание на Националния съвет на БСП е взето решение за прекратяване на правомощията на Градския съвет, Районния съвет и градския и районните председатели на партията в Пловдив“, съобщи народният представител.

Сформирана е работна група от 10 души, която ще се ръководи от заместник-председателя на БСП Атанас Зафиров. Тази група има статута на временно градско ръководство.

Пловдивските участници в нея са Иван Петков, Калин Милчев, Костадин Арнаудов и Георги Йорданов. „Работната група ще започне отчетно-изборна кампания и до края на юни трябва да има избрани нови районни ръководства и нов градски съвет“, добави Иван Петков.

Той определи това действие на централното ръководство като очаквано и забавено във времето. „Инициативен комитет „Промяна“ с ръководител Костадин Арнаудов и в който са близо 460 социалисти, настоява от 2 години за решения в тази посока“, припомни Петков.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории