Само в 7DniSofia.bg

Левски удря шестицата от тотото с Ивелин Попов, Мъри го чака с нетърпение!

станимир стоилов мъри левски

Треньорът на Левски Станимир Стоилов чака с огромно нетърпение Ивелин Попов да акостира това лято на „Герена“. Очакванията са опитният футболист да влезе през широко отворената порта на родния му клуб, в който преди години не получи шанс да се наложи, предава БЛИЦ.

Сега ситуацията е коренно различна и Ивелин е силно искан от „сините“. Очевидно и от негова страна има голямо желание, като се има предвид, че ще загърби в пъти по-висока заплата и ще се навие да заиграе на „Герена“ за значително по-ниско възнаграждение.

Попов със сигурност има какво да даде на Левски, който бележи голям подем при Станимир Стоилов. „Сините“ вече имат изграден облик и с право футболните фенове отчитат, че именно тимът на Мъри е най-силно представящият се отбор в последните месеци.

Именно Попов може да се превърне в диригентът с палката, който да поведе смело Левски към шампионската титла следващия сезон. Опитът му от десетките мачове в Шампионската лига и с националния отбор ще са неговия безценен коз в налагането на нападателния и агресивен стил, който изповядва Станимир Стоилов.

Ивелин, подпомаган от намиращия се в супер форма Илиян Стефанов и техничният бразилец Уелтън могат да заформят убийствена атака, която ще разплаква противниците и ще носи успехи на Левски.

Попов ще се превърне в опора за младите таланти Антоан Стоянов и Асен Митков, които чакат своя шанс.

Със завръщането на Попов на „Герена“ феновете ще бъдат много радостни от факта, че ще бъде даден шанс на поредния „син“ кадър да защитава святата фланелка на клуба, вместо на някой скъпоплатен чужденец, който дори не знае какво е всъщност Левски…

„С Попето Левски удря шестицата от тотото“, коментираха разпалено привържени на вековния клуб по време на домакинския мач с Черно море (2:0). След поредната победа на „Герена“ все по-сериозно се размечтаха, че ги чакат още по-хубави дни и през следващия сезон любимият им отбор да бъде фактор и намесен в битката за титлата.

Феновете са безкрайно благодарни на Мъри, че се превърна във водеща фигура в любимия им клуб. Неговият нюх се прояви с пълна сила още с идването му, когато изгони Симеон Славчев, Христофор Хубчев, Георги Александров и Ивайло Найденов.

Мъри демонстрира, че държи на желязната дисциплина и не се поколеба да изрита Борислав Цонев, Здравко Димитров и Димитър Костадинов. Тогава част от синята публика бе скептична, че отборът се обезкървява, но Мъри разчисти пътя на младите играчи, които дишат с идеята „Левски“.

Резултатът е ясен – 9 поредни мача без загуба, приятна за окото игра и никакъв страх. Това е печелившата философия на „сините“, които отново ще ги върне в голямата битка за трофей.