Мрежата за неадекватния министър Наско: Гротеско недоразумение! Слава кокаине е работата в ΠΠ

403d4a63b02a8b691536381dd4bf554d

Скандалното видео с министъра на културата „Аз съм Наско“ съвсем логична предизвика бурни реакции в социалната мрежа. От фейсбука си в петък Атанас Атанасов благодари на своите приятели, че са му честитили празника.

Във видеото, което все още стои в профила на министъра на „Продължаваме промяната“, човекът, поставен в кабинета си да работи за българската култура, от прозореца първо снима небето, а след това и своята опиянена физиономия.

Странното му състояние станаха повод за редица коментари във Фейсбук:

Проф. Костадин Ангелов:

„В студентските години, когато се събирахме имахме един приятел, който отговаряше за веселието на нашия малък колектив. Кръстихме го отговорник „банкети и карнавали“. Малко по-късно на шега се обръщахме към него с „Г-н министър на културата…“ Неговото име е Явор. Явор е много забавен човек.

Завърших медицина и почнах работа в Шокова зала. Доведоха ми едно младо момче в безсъзнание. Притесних се много. Почнах да се суетя и чудя какво да направя. Д-р Манов (възрастен и опитен колега, неврохирург. Мир на праха му.) дойде при мен и веднага погледна зениците и каза: Това е опиоидна интоксикация, т.е. младото момче се беше надрусало с наркотици.

Никога няма да забравя тези зеници, т.нар. точковидни зеници.

След като изгледах клипчето с Министъра на културата Наско и се загледах в очите му, веднага си спомних случая с младото и надрусано с наркотици момче. Професионално изкривяване. Жалко за културата, жалко и за министъра на културата. Дано не яде утре бой от Кирил.

Оперната певица Дарина Такова

„Разкарайте Наско спешно, защото аз, която се борих за вас, потъвам в земята от срам, както и всички творци, свързани с културата в тази клета държава, които СМЕ фактор с принос за нея, но вие тези работи не ги разбирате и хич не ви пука! С целия респект и подкрепа за напрежението, в което управлявате…“.

Александър Сиди:

Това на видеото е:

а) министър на културата ?!?

б) министър на културата напукан на бело ?!?

в) министър на културата преял с кето-козунаците на ПростоКиро на жена му (официалната, не ПростоЛена)?!?

г) всичко изброено

„Не ме страх от министъра на културата, а от културата на министъра“ Радой Ралин

Калина Андролова

Слава кокаине е работата в ПП! Това правителство е препълнено със системни грешки. Като започнем от министър-председателя и стигнем до министъра на крек-културата и нежните емоции…

Васко Мавриков

Когато джойнтът беше левче

Борислав Цеков

Това е министърчето на културата-поредното гротеско недоразумение от „Продължаваме промяната“. Трябва да бъде тестван за дрога. Киро и останалите променкаджии – също.

Соня Колтуклиева

Гледам и не вярвам на ушите си!

Сънен ли е? Напушен ли е? От поста ли е замаян? Брутално ли е главозамаян?

Като паднеш от високо, много боли! Наско, по ирония на Съдбата, министър на културата.

Стефан Ташев

Селфи с кабинет, като за последно…. До дядо, на село… Наско… Нямало го дълго време. Да не е спасявал и той моряци в Мариупол. Или е бил на Мелмак с райски газ.

Мартин Карбовски

Това е човекът, който избрахте за министър на културата. Харесва ли ви?