Само в 7DniSofia.bg

Извънредно! Тирове обсадиха парламента, плашат с блокиране на цялата държава!

payimage-528377

Протест на тираджии срещу спрените пари за ремонт на пътищата се провежда пред Народното събрание. В същото време отвън министърът на регионалното развитие Гроздан Караджов дава брифинг за спрените пари на пътищата. Протестът се събра минути след като ПП блокира в НС гласуването на парите за пътища, за които призова Гроздан Караджов.

По думите му е предателство да се блокира строежът на пътищата.

Работата стои на трупчета, защото не се взимат решения, моето място е тука, аз не съм министър на една или друга партия, аз съм министър на тези, за които съм избран, посочи той, като заяви, че остава с пътищарите отвън.

Като са им прекратили договорите на хората, трябва да ги молим да ги продължим. Задълженията към тях са 1,1 млрд. Трябва да изплатим поне половината, за да продължат да действат, посочи той.

Тираджиите обявиха, че ще избият някой без да искат заради лошите пътища. Представител на пътищарите обяви, че ще блокират цялата държава след две седмици, ако не се пуснат парите за пътищата.

Представителите на тираджиите влязоха заедно с министъра на регионалното развитие Гроздан Караджов в Народното събрание за среща с председателя Никола Минчев.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории