Брутално! Мъж преби до неузнаваемост две непълнолетни момичета в столично заведение

полиция

В столичния квартал „Слатина“ 25-годишен мъж е пребил две непълнолетни момичета в заведение пред очите на клиенти и персонал. Нападенията и агресията са извършени от Георги Георгиев, който е криминално проявен, многократно е осъждан за кражби и грабежи. Побоят е заснет от видеокамерите.

Собственикът на заведението разказва пред БНТ, че също е бил заплашван многократно, включително и със закани за убийство.

„На 4 април малтретрира и пребива две момичета, ужасна агресия, удря друго момиче с бутилка в главата, нанася и удари с юмрук. Получавал съм заплахи за убийство от него. Едно от момичетата не подава жалба, защото я е страх да не бъде убита, и друг път я е пребивал и отвличал“, разказва собственикът на заведението. Според него момичетата не са казали на родителите си от страх.

25-годишният мъж е задържан с повдигнато обвинение за хулиганство. От Районната прокуратура са съобщили, че деянието е извършено в условията на опасен рецидив, предстои да му бъде гледана мярката за неотклонение, прокуратурата ще поиска най-тежката – „задържане под стража“, ако бъде признат за виновен го грозят до 6 години затвор.