Само в 7DniSofia.bg

Историята се заплита: Становището на Прокуратурата и експертизата за смъртта на Денди се различават

денди

Мистерията със смъртта на светския хроникьор Любомир Милчев – Денди се заплита все повече. Броени дни след погребението една от най-близките му приятелки Йоана проговори за трагедията от загубата на Денди.

От прокуратурата обявиха, че е бил ударен с тежък предмет в главата.

Мистерията се заплита още повече след като роднините му казват, че в експертизата за смъртта му като причина е вписано „пневмония“, предава „Телеграф“.

Пред Мартин Карбовски Йоанна разкрива, че Денди бил заплашван. Той живеел с човек с прякор Кристофър Кейн, а любовника му заплашвал Денди. „Той ми сподели, че този любовник го заплашвал с побой, ако не си изнесе от апартамент, в който живял с Кристофър“, разказва Йоана. По думите й светският лъв бил готов да се изнесе, но Кристофър не го пускал.

„До този момент въобще не очаквах, че Кристофър има любовник. Мислех, че Кристофър има добро отношение към Любо и това ми звучеше невероятно. Но като се замислих той ми е споделял, че Кристофър взимал наркотици“. продължава разказа си приятелката на Mилчев.

На въпрос „Кой е Кристофър“ Йоана споделя:

„Това, което знаех за него, че е прекрасен музикант, винаги за него ми се говореше в мъжки род, изглежда като момче, но по-късно научих, че по документи това е жена. През 2018 г. когато се познахме той ми се представи като Кристофър Кейн, а се оказва, че по документи е Камелия. Миналото лято двамата ходиха до Франция и след като се върнаха се видях с Любо и той ми каза “ти знаеш ли, че намерих документ на жена“. В началото Любомир ми го представи като негов съквартирант, след което виждах Кристофър да говори все едно имат връзка, а в същото време Любо казваше „аз съм свободен“. С течение на времето Любо ми казваше, че Кристофър му прави скандали, че се виждаме“.

Йоана продължава разказа си с това, че когато отишли да приберат вещите на Денди, Кристофър не бил разстроен от случката, а посочвал само кое колко струвало.

Във фаталния ден Денди бил намерен именно от Кейн.

В крайна сметка в доклада на патоанатома за причина за смъртта е написано „пневмония“.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории