Само в 7DniSofia.bg

Страшен скандал взриви парламента! Рашков коли и беси в Би Ти Ви, станал ли е бос на телевизията?!

бойко рашков

Скандал взриви парламента при обсъждането на процедурата за изборна шеф на БНТ и членове на CEM във връзка с предлаганите законодателни промени.

Опитът за овладяването на БНТ и СЕМ е най сигурният признак, че властта се клати, ерозира и ще се срине. Така беше, преди падането на Жан Виденов. Точно тогава в Народното събрание се гледаше законопроектът на Клара Маринова за овладяване на телевизията, припомни от трибуната Радомир Чолаков от Б. Според него и сега се прави опит за кадруване в телевизията, която не е на нито една от партиите.

Ще сложим спирачка срещу овладяването на БНТ, категоричен е Чолаков. Според него законът ще ни освободи.

Иван Ченчев нападна Чолаков, че не е бил в предишното Народно събрание, в което социалистите са предложили закон за медията.

Според Александър Симов пък СЕМ бил паразитен орган.

Тома Биков на свой ред запита станал ли е Бойко Рашков шеф на Би Ти Ви, защото водещата Биляна Гавазова вече е уволнена, след като преди това от ефира на БНР той заяви, че ако е шеф на медията би я уволнил.

Любен Дилов поиска Биков да обясни на залата какво работи CEM, защото те всъщност са организирана престъпна група, като разрешават след колко часа могат да се излъчват розови филми, а всъщност според българското законодателство излъчването на порнография е престъпление.