Георг Георгиев: Оставка, аматьори! Разберете, че не можете да управлявате!

георг-георгиев

Оставка на некомпетентното правителство на Петков. Няма нужда от милиционерщина, господин Петков, има нужда от това да разберете , че грешите, че не можете, че сте аматьори. Вие не сте в първи клас да се учите на писмо и четмо, а да управлявате. Поради тези причини ние искаме вашата оставка. Това каза Георг Георгиев от ГЕРБ на протест пред Министерски съвет.

„Във вашите глави освен корупцията, единственото което се върти е как да излъжете, как да замажете. Българските граждани плащат вече над 3 лв. за гориво – ние ли я видгнахме цената в Гърция, Турция, Сърбия, в цялата Европа. Опитахте се да кажете, че сме вдигнали цената и на олиото. Ние ли бяхме тези, които наредихме хората на опашка? Вие продължавате да не разбирате защо бяха опашките. Хората се притесняват, че няма да може утре да имат пари и средства да си ги купят – това е причината за опашките. И ако вие спрете да се криете зад смъртния си страх, елате да ви обясним, ще направим на драго сърце. Няма нужда кризисния ви пиар да бъде скрит зад други хора“, допълни Георгиев.

„За нас не е тайна защо в държавата се пораждат кризи. Защото вие не знаете, не сте достатъчно компетентен и образован, за да управлявате, не успяхте да сформирате добър и качествен екип“, заяви Георгиев.

„Господин Петков, въпросите са вече повече от отговорите, които вие можете да дадете с вашия незавиден български. Ако не се притеснявате от нищо, което правите, елате тук с госпожа Фон дер Лайен, можем да разкажем пред нея какво всъщност се случва. Дотогава единственото, което ще чувате е „Оставка“, категоричен е Георгиев.