Гърневски: Начело на МВР е поставено едно пияно нищожество, сатрап, който преследва достойни хора

спас гърневски

ГЕРБ пое курс към предсрочни парламентарни избори. В парламента партията зае очакваната от стотиците хиляди нейни симпатизанти роля на крайна опозиция.

По същото време МВР, под ръководството на Бойко Рашков и под прякото командване на очевидно неадекватния премиер Кирил Петков, месеци наред тормози активисти и членове на ГЕРБ, а за капак арестува и лидера на партията Бойко Борисов.

На фона на всичко случващо се акушерът на всичко това – президентът Румен Радев, сниши глава и предпочете да се скрие зад бюрото на „Дондуков“ 2, отказвайки в типичния му стил да поеме каквато и да е отговорност.

По тези, а и други важни теми от политическия живот у нас, агенция ПИК потърси за коментар бившия депутат от 44-ото Народно събрание от гражданската квота на ГЕРБ – Спас Гърневски. С него разговаря Ивайло Атанасов:

– Г-н Гърневски, на Националното събрание на ГЕРБ вие заявихте в речта си, че за партията е много важно до края на годината да има предсрочни избори и няма време за губене. Последното социологическо проучване показа, че ГЕРБ е първа политическа сила. Как ще коментирате?

– Най-напред ми позволете да благодаря на Националното ръководство на ГЕРБ и парламентарната му група, че бях поканен официално да бъда гост на това ключово заседание на партията. То се проведе в изключително напрегната обществено-политическа обстановка в страната.

Изправени сме пред тежка икономическа и социална катастрофа. Във всеки един момент притиснатото от вътрешни и външни обстоятелства неадекватно правителство съвсем скоро ще абдикира от властта. До нея то се добра след незапомнени до днес манипулации на общественото мнение и изборни фалшификации. Това правителство стана възможно след антиконституционния преврат, вдъхновен и оглавен от националния предател – президентът Радев. Няма друго определение за човек, който с неистовите си амбиции за власт запали чергата на страната ни от четирите й краища.

Начело на кабинета бе инсталирана президентска хунта с премиер – нагъл клетвопрестъпник, прегазил конституцията с фалшивите си „канадски“ декларации. България се управлява от най абсурдната коалиция в съвременната ни история. В името на властта политически брак сключиха куцо, кьораво и сакато. В храма на демокрацията днес дефилират питомци на социални приюти за ПОЛИТИЧески изостанали индивиди.

– Над 100 дни управление, над 100 дни хаос и кризи, така можем да опишем управлението. Съгласен ли сте?

– Каква политика очаквате да произведе, с идиотската си усмивка и сричащ родния ни език, политическият абориген Кирил Петков? Каква финансова политика очаквате от вицепремиера Василев, освен да профука спастреното от ГЕРБ в хазната и да ни потопи в дългове и унищожителна инфлация?

Каква политика за укрепване на демокрацията ни очаквате, когато начело на МВР е поставен следдеветосептемврийски сатрап? Едно пияно нищожество, което преследвайки достойни хора, вече четвърта година отказва да каже защо потъпка антикорупционния закон, приет през 2018. Кога г-н милиционерският следовател ще разследва обстоятелствата в собствената си декларация от 2018 г., в която нарушавайки закона за

„Противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество“, „пропуска“ да декларира имоти, банкови влогове и сметки за над 1 260 000 лв.?

За разлика от неговите махмурлийски фантасмагории аз говоря с факти. Всеки човек, прочел изнесеното от мен, може да влезе в публичния регистър на КПКОНПИ и в списъка на лицата по чл.6, ал.1 да прочете какво е скрил г-н Бойко Дамаджанков от българското законодателство. Той ли ще раздава правосъдие, и то по болшевишки патент? Никога в историята на МВР не е имало по-голямо престъпно недоразумение и посмешище, поставено начело му!

А какво да кажем за другото вице на Кирчо миличката „синя“ приватизаторка Корни? Боркинята срещу корупцията и за социална справедливост? Да, същата онази червена заместник-министърка на икономиката, позорно изгонена от поста си от премиера Станишев заради съмнения за тежка корупция? Представяте ли си колко „натежали“ трябва да са били тези съмнения, за да бъде изхвърлена от премиера на най-корумпираната партия в българската история БКП/БСП?

За потъналите в политическата клоака подметки от т.нар. градска десница не бих изхабил и думичка. Могат единствено да очакват прошка от Божието милосърдие, защото земен човек никога не би им Простил Продажните наколенки, с които участваха в преврата.

Когато днес си задаваме въпроса защо България стигна само за една година до този хал, трябва да си зададем въпроса – кой доведе тази „сатанинска напаст“ на управленския пулт в България? Няма да изброявам параметрите на катастрофата, която днес ни грози с фатална предопределеност. Всичко е безкрайно ясно, защото ние, българите циклично сме брулени от червени бури над 65 години. Колкото пъти, от 9 септември, 1944г. та до днес, комунистическата партия се е домогвала до властта, толкова пъти държавата е фалирала.

Във времената на интернет всеки може да види „Възходящата линия на развития социализъм“, който с годините непременно превръща българите в крепостни същества, кретащи зад Желязната завеса. Така е и днес. Безлични политици се опитват да изчегъртат своята отговорност от опита за „изчегъртване“ на крехката ни демокрация.

Днес президентът се е снишил повече от всякога, бабувайки над нова русофилско-комунистическа партия начело с подлогата му в тази идея Стефан Янев. Надява се, че народът ни е забравил кой надроби този политически буламач. Кой доведе страната ни до катастрофа, аналогична на ония от 1989-та и 1996-та? Нали всички виждаме, че самолетът на държавното ни управление е на автопилот и се движи със страшна сила към нов, още по-страшен Жан Виденов апокалипсис? Когато в зала №6 на Експо центъра по време на националното събрание на ГЕРБ на 13 март заявих, че основната ни задача би трябвало е да поемем курс към предсрочни избори и отстраняване на президентската хунта от власт, множеството стана на крака. Бях особено щастлив, че единствената европейска партия в страната ГЕРБ, в решенията на националния си форум, прие официална декларация с аналогичен текст.

– Акушерът на това управление – президентът Румен Радев, изчезна, покри се. Ход да се запази или ход на отчаяние е това?

– Идва Видовден. Идва ден, в който всички национални предатели и техните глашатаи ще си платят сметките за потъпкването на българската Конституция, в която уж са се клели.

На всички олигарси от криминалния преход, опитали да блудстват с държавата, също няма да се размине! Главният прокурор Иван Гешев има национално отговорна мисия, която съм абсолютно сигурен, че ще изпълни блестящо. Всичко незаконно заграбено от българския народ в криминалния преход ще се върне обратно. България за първи път има главен прокурор, който запретна ръкави и смело бръкна в гнездото на пепелянките. Нали разбирате, че опитът да го отстранят въобще не е случаен?

Веднъж и завинаги ще се убедите, че България е имала премиер, който в последните 10 години я изведе до нивото на съвременните европейски народи. Само за 10 години, след вилнялата цели 65 комунистическа чума, я изправи на крака. В сравнение с управлението на БСП през 2014 г., брутният вътреш пр кт бе увеличен три пъти до заветните над 120 милиарда лева. С три пъти скочиха доходите на българите. С три пъти бяха увеличени социалните разходи.

Само като пример за „защитничката“ на децата с увреждания – Мая Маноловa oT KocTИHбpoдската афера: Ако през 2014 г., когато тя не сваляше от гърба си потничето с лика на премиера Орешарски, за децата с увреждания се отделяха скромните 180 милиона лв., през 2020г., при премиера Борисов, бяха отделяни 3 пъти повече средства – цели 540 млн.!

Да, премиерът Борисов и партията му постигнали много сериозна вътрешно икономическа стабилизация и невероятен външно политически авторитет. Премиер и партия, които днешните превратаджиите не можаха да смачкат, не успяха да унищожат. Доказателство за тези ми думи са резултатите от последните социологически прогнози, според които ГЕРБ отново е първа Политическа сила в страната.

Бъдете сигурни другарки и другари реставратори, че когато само след няколко месеца минете през центрофугата на неизбежните предсрочни избори, ще наподобявате полусухо и неизгладено пране. Бог забавя, но не забравя. Време е да си платите сметката за гнусното предателство към устоите на европейската ни демокрация…


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории