Само в 7DniSofia.bg

Депутат от ГЕРБ-СДС съсипа Кирчо и Кокорчо: Що за наглост?! Водили България към светло бъдеще

кирил петков асен василев

Всички безобразия, които се случиха в последната година, рекордните нива на инфлацията, огромния ръст на цените на електроенергията и горивата, на стоки от първа необходимост, на услуги, абсолютната политическа немощ, която гледаме в този период бяха немислими по време на правителството на Бойко Борисов и на ПП ГЕРБ.

Отговорно твърдя това не само, защото обществото нямаше да го приеме, но преди всичко ние самите нямаше да го допуснем, щяхме с достойнство да понесем политическата си отговорност за такъв провал. Сега управляващите даже не осъзнават докъде доведоха държавата ни, а с цялата си наглост твърдят, че водят България към светлото бъдеще.

Преди изборите на 4 април много голям и сериозен екип в ГЕРБ разработихме най-смелата и амбициозна политическа програма в последните над 30 години. Имахме условията, политическата и икономическа стабилност, опита и знанията да я реализираме. Вместо това в месеците след този парламентарен вот, България пропадна и бяха съсипани толкова много труд, усилия и положителни резултати.

Една година случайно попаднали хора в българската политика не могат да финализират Плана за възстановяване и устойчивост с европейски средства, които премиерът Борисов защити в европейските институции. Безпрецедентно финансиране, което бе договорено от човек, за който интересите на държавата и българския народ са над всичко.

България може много повече!

Крайно време е да сложим край на тази агония, която представлява правителството на Кирил Петков, сглобено от партии, жадни за власт и изтъкани от омраза, които докараха родината ни до колапс и безвремие.

Всеки ден повече на това управление е загуба за държавата и българския народ.

От Фейсбук профила на депутата от ГЕРБ-СДС Анна АлександроваЗа нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории