Бареков: Цветанов счупи глупомера и смени Киро Простото като дневален в ТВ курника

кирил петков

Тази сутрин Цв Цв счупи глупомера и нагломера едновременно и смени Киро Простото като дневален в ТВ курника! Цветан Цветанов ПОтвърди, че се скарали с Борисов заради Путин и Скрипал, а не заради пентхауса с асансьора в хола и още шест апартамента.

Бившата мъжка секретарка на Бойко се беше фиксирала в пиарката на ГЕРБ, която явно го е изместила в сърцето на шефа. От очите му в ефир текат не сълзи, а направо евроатлантически бисери. Джо Байдън гледа с мен и плаче и той от мъка какви американски патриоти са живели по нашите земи. Жени Баджака взе съвсем сериозно интервю с Цецо Мозъка по целия конспект, а мислите му бликаха като Ниагарския водопад в ранчото на Павел Вълнев от Чикаго.

Изводът- нараненото мъжко сърце ражда по-големи чудовища от нараненото женско такова. Бойко, върни обратно Цецо в зайчарника! Едно време какви хубави кафета с каймак въртеше и ни поднасяше в Банки и как хубаво ни палеше пурите, а ти му обърка предназначението. Вместо да върти геврека и да прави кафе, тръгнал Цецо Мозъка за геополитика да разсъждава, ще му се пръснат чарковете от зор на горкия роботопитек!


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории