Пускат сигнал до Гешев: Правителството на Петков е банда от измамници! Пълна катастрофа!

кирил петков

Сигнал до главния прокурор пускат Илиян Нисторов и Румен Петров – съпредседатели на „Неформална академия за изучаване на комунистическия режим“. Двамата подават сигнал до Иван Гешев срещу правителството на Кирил Петков за спекулата с цените и чадъра на министрите.

Ето и какво пишат те в сигнала си:

Сигнал

до Главния Прокурор на РБ

г-н Иван Гешев

Уважаеми г-н Главен Прокурор ,

Правителството на Кирил Петков развихри страхотна спекула , под чадъра на министрите си !

Вече използват агресията на Русия срещу Украйна, за безконтролно харчене , в ущърб на интересите на българите , но в интерес на бизнес кръговете , които са близки до управляващите – Иво Прокопиев , Васил Божков и Цветан Василев !

Обещанията , които поеха пред българския народ за по високи доходи , няма да бъдат изпълнени, и ще бъдат оправдани с мерките , които войната в Украйна ни налага .

Ръстът на инфлацията в България , поради некадърност на всички ръководители от четворната коалиция , доведе до още по голямо обедняване на хората !

Войната в Украйна , дойде като манна небесна за правителството на Кирил Петков . В Народното събрание на РБ вече се слушат оправдания от всички министри на четворната коалиция , как благополучието на българите , трябва да почака .

Правителството на Кирил Петков е банда от измамници , които само за два месеца и половина доразграбиха България , след двете служебни правителства на Стефан Янев !

Всички станаха “ натовски “ експерти по военно дело а паркетните ни политически генерали направиха армията ни да заприлича на държавен хоспис.

Показват ни бомбоубежища, които до вчера никой не знаеше къде са , но за сметка на това са откраднали толкова пари, колкото са необходими за посторяването на хиляда бункера с цялата тяхна логистика. На това отгоре и до ден днешен никой в правителството на Кирил Петков не може да каже коя държавна институция носи отговорност за убежищата.

Правителството на Кирил Петков създаде тежка икономическа престъпност, която има за цел да опустоши спестяванията на българите и да ги превърне във финансови задължения до гроб. Непрекъснато трупат нови държавни дългове, които не могат да бъдат платени 100 годни напред. Създадоха ниско качество на живот, обидно ниски доходи за работещите лоялни граждани, убийствени пенсии.

Проектът “ Продължаваме промяната “ е пълен провал! Продадоха държавния зърнен резерв , пълна катастрофа на образователната и здравна системи, нулеви научни постижения , демагогия, лицемерие и двойни стандарти .

Молим Ви да вземете мерки и да повдигнете персонални обвинения по списък на всички назначени управленци в изпълнителната власт от двете служебни правителства на Стефан Янев и редовното правителство на Кирил Петков , заради геноцид срещу българския народ за сметка на личното им облагодетелстване !

С уважение :

Илиян Нисторов и Румен Петров – съпредседатели на “ Неформална академия за изучаване на комунистическия режим , като престъпен – Враца “

12.03.2022г.