От ЦСКА 1948 ликуват: Важна развръзка с делото за емблемата срещу „Ред Енимълс“

цска 1948

ЦСКА 1948 е спечелил съдебно дело, заведено от „Ред Енимълс“, относно използването на армейската емблема. Съдът е отхвърлил всички претенции срещу клуба и сега се очаква фирмата, която през 2018 година спечели на търг търговската марка и всички активи на фалиралото дружество на ЦСКА, да заплати разноските по делото.

Ето какво пишат „червените“ на официалния си сайт:

„Скъпи Армейци,
Имаме удоволствието да Ви уведомим, че ЦСКА спечели съдебното дело, заведено от „Ред Енимълс“ през 2020 г. относно използването на армейската емблема. Съдът окончателно отхвърли всички претенции срещу клуба ни и осъди „Ред Енимълс“ да ни заплати направените от нас разноски.
След влизането на съдебното решение в сила ЦСКА прояви толерантност и даде достатъчно време на „Ред Енимълс“ да заплати задълженията си към нас, но въпреки това плащане така и не последва.
Това ни принуди да се обърнем към частен съдебен изпълнител, който да събере дължимите ни суми, като във връзка с това беше наложен и запор върху емблемата, притежавана в момента от „Ред Енимълс“.
Изразяваме нашето удовлетворение от факта, че макар и малка част от правдата възтържествува, както и надежда, че длъжникът ще погаси своите задължения към нас.

От ръководството на ФК ЦСКА 1948“.