Чудесни новини за Стойчо Младенов преди дербито с Левски

стойчо младенов

Тибо Вион се завръща в състава на ЦСКА за дербито срещу Левски на 6 март. Французинът се оказа един от железните войници в „червения“ състав. Вион беше контузен в предсезонната контрола срещу Царско село (3:0). Вариантите за възстановяването му бяха операция и отсъствие до края на сезона или медикаментозно лечение. Вион избра втория, а благодарение на кондиционния треньор Кирил Динчев успя да се оправи доста по-бързо от очакваното, пише „Труд“.

Със завръщането на французина треньорът Стойчо Младенов получава опция на много постове. Вион може да играе като десен бек, като дефанзивен халф, а когато се наложи – и отляво н отбраната. В началото на сезона универсалният боец лекува счупване на костица в глезена и отново се върна на терена по-бързо от очакваното.

ЦСКА получи още една добра новина преди дербито с Левски. С тима започва да тренира Браян Морено. Колумбиецът е второто ново попълнение на „червените“ през зимата, но пристигна с контузия на глезена. Шансовете на Морено да започне все още са малки, защото не се е адаптирал към отбора. С него Динчев се занимава персонално.

Колумбиецът действа най-често като крило, но може да бъде и централен нападател. С него конкуренцията в ЦСКА в предни позиции е доста сериозна, предвид че другият нов Маурисио Гарсес нбира скорост и вече отбеляза първото си попадение за „червените“ при победата с 4:0 над Боев Враца в петък.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории