Само в 7DniSofia.bg

Копаят дъното! Жесток женски скандал между две участнички разтърси „Ергенът“

ергенът

Струпването на много хубави жени на едно място е сигурна предпоставка за скандали. Още повече, когато се борят за сърцето на един и същ мъж, пише show.blitz.bg. Точно това се случи в риалити формата „Ергенът“, след като още на първия ден две от претендентките скочиха в словесен бой.

Психоложката Александра и моделът Дениз се хванаха за гушите и ясно показаха, че не могат да се понасят. Двете започнаха да се обиждат в национален ефир, с което станаха за смях на зрителите.

Изглежда между двете има напрежение, което може би датира още преди да ззаживеят под един подкрив във формата. Ситуацията в „Ергенът“ екалира, след като момичетата се препичаха край басейна с натопени във водата крака.

С много остър тон Дениз скочи срещу Александра, която с краката си пръскаше останалите. За части от секундата се развихри чудовищен скандал, а по-вулгарна и невъзпитана се оказа Дениз.

„Извинявай, но в момента говориш като ревнива жена. Просто ме остави на мира“, съскаше й отсреща Александра. Видимо изнервена, бившата на Христо Сираков скочи срещу опонентката си и изля цялата си злоба и дори я обиди, че е грозна.

„Тя е единствената, която иска да привлича внимание с всякакви неща. Например… така да се покажем, тук дупето така. Аз имам много хубаво дупе, много хубаво тяло, но не го правя това. И мен това ме дразни. Очевадно е, че тя иска внимание“, дразни се Дениз Хайрула.

По време на скандала Дениз нарече 33-годишната Алекс „стара мома“. „Много ниско ниво на култура. Изключително обидена съм. Не мога да повярвам, че съществуват такива хора“, коментира Александра.

„Двете не се харесват още от самото начало. Затова се заяждат дори за дребни неща. Много неприятно, защото може и да се хванат за косите. Така го усещам“, анализира ситуацията Венета. След излъчения епизод вечера, Венета се пусна и в Инстаграм, където обясни, че Александра е виновна за скандала. Реакцията на психоложката не закъсня и обяви думите на Венета за пълна лъжа.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории