Маринела Арабаджиева е приета в болница! Бизнес дамата със сериозни здравословни проблеми

Маринела Арабаджиева

Маринела Арабаджиева отново е приета в болница. Както е известно, бизнес дамата има сериозни здравословни проблеми и е била хоспитализирана в столична болница, където са й направили необходимите изследвания.

Вече е стабилизирана и изписана за домашно лечение.

„Здравето ми е сериозна разклатено през последните няколко години, а сърдечните проблеми и кръвното не спират да ме измъчват. Благодаря на грижите на лекарите, които ми препоръчаха да се възстановявам в домашна обстановка“, заяви Арабаджиева пред Факти.

„Състоянието и травмите, които получих, както и ненавременната намеса на специалисти, може би сега ще определят живота ми. Но не съм мъртва, жива съм и няма да дам това състояние да определя настоящето и бъдещето ми.

Ще се боря заради хората, които имаха доверие в мен по време на целия този пуч и заради децата си, защото не пожелавам на никоя майка да изпита безсилието да не може да помогне и защити децата си! Другото се преживява. Моите болести дойдоха именно от мъката, че семейството страда, ти страдаш – нечовешко е да те откъснат по този начин и да тормозят децата, за да изнудят родителите“, написа още във Фейсбук Маринела Арабаджиева.