Само в 7DniSofia.bg

ДРАМА: Даниел зарязал Алекс, тя изпаднала в депресия – не очаквала развод

петканов

Даниел Петканов е поискал развод от Александра, научи „Телеграф“.

Преди броени дни стана ясно, че двамата се разделят отново, този път като съпрузи, и дори са подготвили документите за официализирането на това. Новината дойде на фона на спекулациите по темата, породени от отсъствието на Лудия репортер от всякакви публични изяви и публикации на Алекс в социалните мрежи. Водещият на „България търси талант“ отсвири дори партито за рождения ден на половинката си на 27 януари. Не се появи и на снимките от рождения ден на 3-годишния им син Габриел, само 3 дни по-късно.

Публично семейство Петканови обявиха чрез постове в социалните мрежи, че решението им е взаимно и окончателно, не са намесени трети лица, а причината е тривиална-несходство в характерите.

Истината обаче е малко по-различна. Макар поводът да не е публичен и можем само да гадаем дали е свързан с бляскавата напоследък кариера и купищата ангажименти на Алекс, Даниел е инициаторът на развода, твърдят близки на семейството. Това личи и в коментарите в социалните мрежи, където Алекс вече се подвизава с моминската си фамилия Богданска. За разлика от Даниел, след публикацията за развода, постовете й са отключени за коментари. Самата тя не отвръща на обвиненията, че не знае какво иска и че тя е зарязала Даниел, които се изливат по неин адрес под публикации, касаещи съвсем други теми, опитвайки се явно да запази личната си драма встрани от публичното пространство. Реакциите й обаче са достатъчно показателни, включително одобрението на констатациите, че с Дани имат прекрасно семейство и че при всяко такова има както възходи, така и падения, но зарежеш ли половинката си с лека ръка, после неминуемо пак ще търсиш същия човек. Алекс реагира с лайк и на думите: “Ще ти липсва ли семейството? Вие бяхте различни, не бяхте като другите-бяхте ИСТИНСКИ“.

„Колкото и да се карате и да имате лични пререкания, вие пак ще намерите любовта“ и „Не може ли да си дадете още един шанс… Ако успеете, нищо няма да може да ви раздели“. Нещо повече, популярната моделка и инфлуенсърка признава в единствения си досега коментар по темата, че и самата тя не е очаквала, че ще се стигне до развод.

Явно тъкмо тази й обраност обаче е провокирала нейна приятелка да я защити като мнозина други от атаките по неин адрес, изливащи се на пук на молбата им с Даниел за разбиране в този труден момент за двамата.

Сверете си часовника, човекът, който иска развод в случая е Даниел. Александра страда от този факт, тя НЕ иска да се развежда, не пишете нелепи коментари, като не сте наясно със ситуацията и не познавате хората

От такива като вас тръгват слуховете и се разбива психиката на хората. Имайте малко съчувствие и ги оставете да преминат през това на спокойствие. Аз съм един от близките й хора и виждам колко страда тя от този развод, но Даниел е твърдо решен, че иска да се разделят, непреклонен е“, скача в защита на Алекс жената, чиито нерви явно не са издържали на хейта.

„Приказката“ на Даниел и Александра започна, когато Лудия репортер спря Алекс в „Студентски град“ и я стъписа с неочаквана целувка пред камерата. Случайното запознанство бе последвано от връзка, а след това и бурна раздяла и публични нападки от страна на Даниел, който извади на показ снимки на Алекс с друг мъж и я обвини в системни изневери. А по-късно самият той призна и за свои забежки. Двамата се събраха отново през 2017 година във „Вип Брадър“ и дори сключиха брак по време на престоя си в къща, а след време на бял свят се появи и вече 3-годишният Габриел.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории