Само в 7DniSofia.bg

Бойко Борисов: Счупиха държавата! Толкова ги дразнеше джипката, че сега не слизат от нея (ВИДЕО)

бойко борисов разградско

Бойко Борисов посети разградското село Ясеновец.

Над 50 улици са били ремонтирани, изградени са две детски площадки, главният път е обезопасен с три „легнали полицаи“, благодарение на отпуснатите средства от кабинета на Борисов 3. Със средства от правителството на ГЕРБ 90% от уличното осветление в Ясеновец е подменено, а джамията в общината е ремонтирана.

„Толкова ги дразнеше джипката, че сега не слизат от нея. Счупиха държавата, ще счупят и нея. На хората да се каже – ще направим всичко възможно да продължим инвестиционната програма в региона. „Промяната“ няма да направи и една къщичка за птици. От вас искам да сте толерантни и коректни с другите политически партии, а хората ще изберат този, който им движи региона напред. Мерете си приказките“, обърна се към градоначалника Бойко Борисов.

Хората в Ясеновец заявиха, че са научени на толерантност благодарение на Бойко Борисов, защото по негово време са строени едновременно и църкви, и джамии.

„Направеното е и за гласоподавателите на ГЕРБ, ДПС, БСП. Парите от „джипката“ ги виждате. С Ахмед напред!“, завърши Борисов.