Само в 7DS: БФС приготвил служебна загуба на ЦСКА от Локо Пд!

7 Dni Sofia08.08.2017
ЦСКА Локомотив Пловдив (55)

ЦСКА продължава да е не треска, а дънер в очите на командвания от Кирил Домусчиев и Делян Пеевски БФС! Двамата олигарси отдавна са открили фронт срещу „армейците“, а ударите по „червените“ са всекидневни.

Такъв е бил приготвен и за мача ЦСКА – Локомотив, който отмина в неделя. Червените можеше да се сдобият със служебна загуба, ако не бе реакцията на феновете преди срещата, накарала Столична община да отмени абсурдно решение.

Както е известно хората на Фандъкова забраниха какъвто и да е транспорт да припарва до стадион „Българска армия“. Санкциите се отнасяха дори за служебните коли на „армейците“. Така за двубоя в неделя съдии, делегати, гостуващи отбор и агитка трябваше да дойдат пеша до стадиона, както съобщиха от ЦСКА.

В БФС са били категорични, че ако това се случи, няма да се допусне провеждане на срещата, тъй като не се гарантира безопасността на служебните лица, както е по наредба. Делегатът е бил инструктиран да отиде на „Армията“ и при невъзможност да се паркира на стадиона, да обяви решението си, че не допуска провеждането на мача, заради опасност от ексцесии в тъмнината на Борисовата градина.

Феновете на ЦСКА обаче провалиха този план, след като в петък и събота организираха подписка, която накара чиновниците от Столична община да реагират екстремно в почивния си ден и да ревизират забраната.

 

 

коментар

  • фбг

    08.08.2017 at 11:14

    Боби-перуката дано гръм да го удари да го еба в пияницата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.