Николова за Петков: Има да отговаря на въпроси. Тогава ще разберем кой „е влязъл в помията“

ива николова

Ива Николова е в помията, а Бареков е под дъното, обяви снощи пред Сашо Диков премиерът Кирил Петков.

Ива Николова, дългогодишен журналист, поет и преводач, бивш политик от СДС, който в последните години работи в ПИК, реагира остро на премиерските изявления.

„Някакъв си клетник, именуван Кирил Петков, когото друг един клетник – обитателят на президентството Румен Радев, монтира за премиер с абсолютно манипулирания машинен вот, си позволил да ме обсъжда. На мен лично ми е все едно дали го е правил с добро или с лошо. С такива клетници живеем в различни вселени“, пише тя в ПИК и задава няколко въпроса, свързани с биографията му.

„Вярно, не е хуманно да бъдеш груб с болни хора. Но ако беше лекувал дислексията си, другите си ментални отклонения и тиковете си във вид на усмивка, вместо да яхнеш държавата, нямаше да го правя. Ти анулира скрупулите. Понеже си безскрупулен. И цопна. Затова сега отговаряй. И тогава ще разберем кой „е влязъл в помията“. Прав си за едно – това е помия. И аз влязох в нея. Защото тази помия си ти. И никой в тази държава не я заслужава. Помията трябва да се изхвърля. Няма друг начин. Иначе страшно смърди и овонява живота“, пише още журналистката.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории