Опасен инцидент: Млад мъж се метна с джипа си в огромна пропаст, заради липса на мантинели (СНИМКА)

сняг

Опасен инцидент беляза първия сняг в района преди около час. Млад мъж изтърва управлението на джипа си и падна с него в огромна пропаст край пътя от с. Полето за Брежани, в община Симитли. За щастие няма пострадали при инцидента, но можеше и да стане най-страшното, нещо за което от месеци предупреждава общинският кмет Апостол Апостолов, а депутатът Стефан Апостолов многократно отправяше питания към министрите от трибуната на парламента, съобщава Струма.

Кога ще бъде оправен пътя?!, това попита и на последния парламентарен контрол Апостолов. Той отправи въпроса към министър Караджов с молба за спешно съдействие мантинели да бъдат поставени, заради реален риск от инциденти.

Пътят е нов, построен за 6 милиона лева. Временните правителства и сегашното обаче не намират 100 000 лева, за да сложат мантинели и да обезопасят рисковия пътен участък. Неразбориите по върховете на властта, решила, че една фирма ще прави маркировката, друга ще слага мантинелите, завоалирайки намеренията си с див популизъм, доведоха до днешния инцидент, но опасността дебне ежеминутно.