Сотиров: Втора категория московски слуги ни превърнаха във втора категория натовска държава

иван сотиров

Втора категория московски слуги ни превърнаха във втора категория натовска държава! Жалък плач се чува от страна на Президента и Правителството, защо от Кремъл не ги уважават, а направо ги подминават. Вижте реакцията на Румъния, след руския ултиматум, която иска засилване на натовските структури на своя територия и чуйте кремълските пропагандни мантри, които тиражира чрез БНР шефът на Стратегическия съвет на Президента.

Свързваният с ВИС и Мултигруп ДС агент “Майстора” доразвива тезите на своя патрон, “миротвореца” и “демилитаризатора” на Черно море, Радев, като обяснява, че ако напрежението ескалира до реална конфликтност страната ни ще бъде между чука и наковалнята. Между чука и наковалнята си тогава, когато си в разкрачено положение, в което са ни поставили тези, които ни управляват. Между чука и наковалнята си тогава, когато не си нито чук, нито наковалня.

Ако не сме част от натовския чук, ще се превърнем в руска наковалня. Трябва да е ясно на нас и на нашите европейски и натовски съюзници, че режимът в Москва се съобразява само с един аргумент и това е аргументът на силата. Границите на Кремълската агресия ще се простират до границите на държавите от НАТО или на Китай. Ако Свободният свят не се е поучил от грешките, които допусна с режимите на Хитлер и Сталин, ще ги повтори с режима на Путин.

От фейсбук профила на Иван Сотиров