Натиреният мъж на Джулката след публичния скандал – уреди се с нова красавица

Джулиана Гани Илиян Найденов

Натиреният мъж на Джулиана Гани – фитнес инструкторът Илиян Найденов, с когото красавицата се раздели в края на миналата година с публичен скандал, си има ново гадже. Свалячът Монтана е забърсал тайнствена красавица, твърдят негови близки. Според светските хроникьори това е момичето, което Илиян показа в кратко видеостори в личния си профил в инстаграм. В кадрите в социалната мрежа се вижда как синът му е в компанията на непозната красавица и двамата са се качили на детска количка.

Над кадрите Найденов написа: „Давид вози кака си Стефи на кабриолета“. Той не дава повече информация за въпросната какичка, но според запознати именно това е девойката, която успя да превземе сърцето на Илиян след тежката раздяла с Гани, пише „Телеграф”.

Двамата с Гани в момента са в развод, като синът им Давид е при него. Илиян бе продуне ,след като Джулиана го спипала да води- тайни сексчатове със студентки. След като отново е свободна жена, Малката Джулка се втурна да обикаля заведения и хотели, а провокативните снимки, които са нейна запазена марка, не спират. Наскоро се пусна и в кадри от ваната, но така и не става ясно кой е фотографът.