Колтуклиева: Ей, “почтените”, слезте от виенското колело преди да сте забили държавата в калта!

николай събев

Николай Събев, родѐн и израснал в Русе, народен представител и министър на транспорта от “Продължаваме промяната”, не е изказал дори с едно изречение публично съболезнования към близките на неговата съгражданка, убита по зверски начин: удушена и разчленена… Защо няма нормално човешко съчувствие за семейство Пехливанян, защо няма няколко добри думи за утеха? Защото съпругът на убитата Еранухи Пехливанян е общински съветник от ГЕРБ ли?! Заради това, очевидно.

Милионерът Николай Събев, заслужил мястото си в Министерски съвет с щедро предизборно дарение към партията на Кирил Петков и Асен Василев, се кѐфи във Фейсбук профила си на закачка на “Дневник” за дронова магистрала Скопие-София след 20 години… Не е ли цинично всичко това?! Защото сега, през 2022 година, в родния му град, в десетки други градове и села в родината му престъпници убиват, изнасилват, мародерстват, докато анимационният герой Рашко Дамаджаната прави нелепи скечове в Народното събрание и по медиите.

Живеем в лу̀напарк, а въртележката лети все по-зловещо нагоре-надолу, надолу, надолу…

Ей, “почтените”, слезте от виенското колело, преди с главата надолу да сте се забили в земята! И да сте забили държавата в калта…



За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории