Петканови пак разделени, отношенията им сериозно куцат

Даниел Петканов Алекс Богданска

Поредна и надяваме се окончателна раздяла чука на вратата на една от най-досадните светски двойки у нас – Алекс и Дани Петканови, съобщава ХотНюз. Семейството периодично пуска фитила, че приключват, но след това скоростно се събират с цел да прилапат нов спонсор, който да рекламира чрез тях в социалните мрежи. Помните колко протяжно беше късането им заради това, че не могат да разделят апартамента и да се разберат кой носи повече пари в семейството им?!

В началото на годината лудият репортер Даниел Петканов намекна, че в живота му предстоят големи промени и заяви, че се надява всичко да е за добро. Той не разкри повече, но една от версиите е, че той и моделката са се разделили. Намеците в тази насока не липсват. Последната им обща снимка е чак от началото на декември миналата година. Тогава те са се снимали с доктора, който им направи прословутите ринопластики. Нищо чудно и преди това да са били разделени, но в името на контракта да са се събрали за общата фотография, коментират в средите.

За раздялата им говори и факта, че както обикновено правят семейните двойки, то те не постнаха нито една снимка от празниците. Александра има като последно добавени кадри, такива с новата приятелка на Александър Кадиев – Ивелина, с която са били на Банско.

Една от последните публикации на Алекс обаче разбуни духовете. На нея, както и ще видите по-долу, виждаме нея, сина им Габриел, както и братът на моделката. „Къде е Дани“, питат последователите ѝ под снимката. „Алекс, вие с Дани още ли сте заедно“, пита друг последовател. Трети отбелязва, че е засякъл Даниел Петканов сам в мол. Друг последовател стига и по-далеч в разследването си, установявайки, че моделката е качвала снимки от хотел в София, а по-късно е снимала Габриел на полупразен гардероб.

Отношенията между Дани и Алекс още от самото им начало като двойка куцат. Преди да създадат свое дете, двамата имаха брутална публична свада. Светски клюкари още помнят потресаващата случка с главно действащо лице Даниел, който публично се изплю в лицето на нежната си половинка. Това се случи на парти в столичен мол (магазин за спортни обувки), където тогава разделени двамата се засичат случайно. По онова време напрежението между тях ескалира, тъй като лудият репортер прясно беше хванал в изневяра половинката си с доста по-възрастен чужденец и това доведе до първата им раздяла.