Само в 7DniSofia.bg

Неочакван удар по плановете за зимна подготовка на ЦСКА

стойчо младенов

Пандемията от коронавирус из Европа нанесе удар по плановете за зимна подготовка на ЦСКА. Съперникът на „армейците“ за контролна среща, предвидена за 28 януари – Щурм (Грац), се отказа от лагера в Турция заради ситуацията с COVID-19 в световен план. Новината беше съобщена от официалния сайт на „червените“.

Ръководството на ЦСКА обаче е реагирало веднага. За същата дата е договорена проверка с руския гранд Динамо (Москва), който през настоящия сезон е сред основните претенденти за титлата в руския шампионат. Ако не възникнат някакви форсмажорни обстоятелства покрай коронавируса, мачът ще се изиграе от 17:00 чaса местно време на терена на комплекс „Regnum” в Белек.

На този етап останалите спаринги в Турция остават непроменени – на 21 януари с полския Стал (Миелец) (от 16:00 часа местно време в комплекс “Gold City” в Алания), на 25-ти с австрийския Хартберг (17:30 часа местно време в комплекс “Arcadia Center” в Белек), както и два мача на 31-ви януари – сутринта с казахстанския Шахтьор (Караганди) (в 11:30 часа на терена на хотел “Titanic” в Белек) и от 17:30 часа със северномакендонския Академия Пандев (на един от терените на Susesi Football Center).


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории