Сензационно: Проф. Костадин Ангелов обяви кой „обезглави държавата“

костадин ангелов

Председателят на Народното събрание Никола Минчев дължи отговори относно своя тест и бързото въвеждане на данните от него в системата his.bg. С действията си той обезглави държавата. Това обяви депутатът от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов относно положителния тест за К-19 на Минчев, след който всички присъствали на КСНС начело с Румен Радев и Кирил Петков се озоваха поставени под карантина.

„Днес сутринта разбрахме, че той е бил посетен от лекар, тестът му е взет от вкъщи. КСНС при президента свърши в 20 без 20 ч. Приемаме, че той се е прибрал към 20. Лекарят е пристигнал в 20:15 ч., 5 минути тест и още 15 минути обратно до лабораторията. Става 20:30 ч. – как в 21:20 вече е положителен? Абсурдно е!“, коментира проф. Ангелов.

По негови думи има апарати, които много бързо обработват резултатите, но те са малко и дори те изискват 2 часа. Освен това, за да се качи резултата му в системата his.bg трябва да има дежурен вирусолог, какъвто вечер няма. Ангелов посочи, че трябва да се установи кой е бил лекарят, качил данните му в системата.

Относно свикването на КСНС депутатът посочи, че това е бил животоспасяващ ход за премиера Кирил Петков. В противен случай министър-председателят нямало да може да изпълни целта на посещението си в Северна Македония. Президентът издърпа ушите на Кирил Петков, заяви проф. Ангелов.