Добра новина за Левски: От Герена са отправили оферта на Насиру Мохамед

Цска Левски Купа (48)

Има добра новина около втория казус на “Герена”, който държи лиценза на клуба за новия сезон на косъм. Бившият нападател на 26-кратните шампиони Насиру Мохамед и агентът му са се отказали от идеята да дават клуба на ФИФА заради дълга от 395 000 евро, който Левски все още не е изплатил, а срокът за това изтече, пише Мач Телеграф.

Доскоро агентът на футболиста Юсиф Чибса отказваше преговори за намаление на сумата или разсрочване на плащането, след като от Левски не бяха спазили предишна договорка.

Към днешна дата обаче Чибса води преговори с изпълнителния директор Иво Ивков. Той е обявил, че няма намерение да се оплаква във ФИФА.

От “Герена” са направили оферта на Мохамед за разсрочено изплащане на сумата и намаляването й с 30 на сто. Футболистът и агентът му са поискали време до края на тази седмица да помислят върху предложението.

ФИФА вече осъди Левски да плати обезщетение на Мохамед, а срокът за това изтече. Във всеки момент той може да пусне жалба, което би струвало на 99 процента лиценза на Левски.