ЦСКА чака чужденци, а Стойчо зачеркна халф и разкри бъдещето на Кайседо

стойчо младенов

Наставникът на ЦСКА – София Стойчо Младенов няма да разчита на Жуниор Нзила. Това обяви специалистът при заминаването на тима за подготовка в Турция, пише Спортал.

Екзекутора на Ливърпул е сигурен, че Жорди Кайседо ще довърши сезона при червените, но отказа да коментира какво се случва с Карол Метс – дали той остава на “Армията”, или пък ще потегли към друг клуб.

“Настроението е добро. Силни думи, какво значи шампионска подготовка? Това не е по-различна подготовка от всяка, която съм водил.

Няма да разчитам на Жуниор Нзила. Очаквам нови. Ще ги обявим, когато всичко приключи успешно. Става въпрос за чуждестранни попълнения.

Карол Метс? Нищо не мога да ви кажа. Нека не коментнираме тази тема.

Жорди Кайседо? Не очаквам да бъде продаден. Наш футболист е и ще разчитаме на него до края на шампионата.

Брадли Мазику? Той е изключително коректен като човек, професионалист. Очаквам дори по-добро представяне през пролетния шампионат. Нямам никакво колебание за неговото себераздаване. А дали ще подпише – въпрос на преговори.

Пожелавам си всичко това нещо, което не се е случило през последните 14 години. Успешен шампионат и накрая да завършим на върха на пирамидата”, коментира Младенов на летище “София”.