Явор Бахаров се завърна на местопрестъплението в Банско

явор бахаров

В началото на февруари ще станат две години от скандалния арест на Явор Бахаров в Банско, където беше спипан да шофира колата си пиян и дрогиран. Зимният курорт отново придърпа актьора, който реши да се завърне на местопрестъплението, предава show.blitz.bg.

Преди две години бе заловен да криволичи с автомобила си из улиците на Банско. Дежурният патрул веднага го спрял за проверка и установил, че е фиркан до козирката, но също така в кръвта му са открити наркотични вещества. И след две години от инцидента Бахаров отново е забелязан да криволичи из пистите на Банско.

Скандалният актьор изглежда се надсмива на себе си и няма лоши спомени от ареста си в Банско. Затова реши да се завърне отново и да се качи на ски пистата и да упражни любимия си спорт.

И предишният път Явор беше в Банско с идеята да кара ски, но смесил спортът с алкохола и наркотиците. Не е изключено и сега да се поддаде на пороците си, но едва ли този път ще се качи да шофира, след като арестът му стана публичен и му нанесе сериозни щети в професионален план, след като редица режисьори отказаха да го включат в свои продукции.

„Скитането възстановява изначална хармония, която някога е съществувала между човека и Вселената“, пише Бахаров под снимката си от пистата в Банско. Кадърът е правен от негов приятел, но не става ясно дали е взел някое гадже със себе си в зимния курорт.